x

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (line 313 of /home/compass/domains/compasspools.nl/public_html/sites/all/modules/field_collection/field_collection.entity.inc).

Zwembadkleuren

Nova®

Heldere kleuren, het gevoel uit de natuur.

Welk gevoel krijgt u bij deze mooie natuurlijke kleuren? De Nova tinten geven uw zwembad een zachte, sprankelende uitstraling die ademloos aansluit op de lucht en uw omgeving. In combinatie met de zwembadverlichting geeft de Nova tint ook 's-avonds een prachtige warme verlichting in uw zwembad. Deze zwembadkleuren zijn het eindresultaat van intensieve research in het laboratorium van Compass Pools. Door pigmentdeeltjes te mengen met een gelcoating is het gelukt om resistente kleuren met een uitgesproken glans en helderheid te produceren. De structuur van de gelcoating is te vergelijken met die van de Bi-Luminite® technologie. 

Klik op de afbeelding om de bijbehorende factsheet te bekijken.

 

Nova® Stone

Nova_Stone

Nova® Anthracite

Nova_Stone

Nova® Pearl

Nova_Pearl

NEW! Nova® Grey

Nova_grey

Nova® Navy

Nova_Navy

Nova® Blue

Nova_Blue


Bi-Luminite®

Levendige kleuren, uw eigen zeelagune

 

Geef uw designzwembad de unieke uitstraling die het verdient. Bi-Luminite®  oppervlak met zijn 3D kleuren heeft een ware revolutie veroorzaakt in de zwembadwereld. Door kleine glinsterende deeltjes onder de topcoating aan te brengen krijgt het zwembadoppervlak verschillende kleurlagen. Deze gepatenteerde techniek maakt van uw zwembad de mooiste zeelagune die u zich kunt voorstellen.

Bi-Luminite® Golden Pebble

Bi_GoldenPebble

Bi-Luminite® Blue Granite

Blue_Granite

Bi-Luminite® Smokey Quartz

Smokey_Quartz

Bi-Luminite® Blue Saphire 

Blue_Saphire


Cyber®

Fantastische 3D kleuren met een unieke bescherming

Een designzwembad met dimensie door het 3D effect dat gecreëerd wordt met de Cyber®  kleur. Door een speciale behandeling is de topcoating beschermt tegen UV-straling. Daarnaast is het zwembad extra beschermd voor chemicaliën, de invloeden van buitenaf en hoge temperaturen. Met deze sprankelende turquoise uitstraling waant u zich op de stranden van Thailand.

 

Cyber® White

Cyber_White

New! Papyrus® White

Papyrus_White