Wilt u een zwembad in de tuin laten aanleggen?

Compass Pools is marktleider in technologisch geavanceerde, stijlvolle keramisch composiet zwembaden

Denkt u erover na om een buitenzwembad te laten aanleggen? Compass Pools is internationaal marktleider in technologisch geavanceerde, stijlvolle keramisch composiet zwembaden. Wij beschikken over fabrieken in Australië, de Verenigde Staten en Europa waar we meer dan 10.000 binnen- en buitenzwembaden per jaar produceren. Ons aanbod bestaat uit diverse modellen in verschillende kleuren met maar liefst 20 jaar garantie op waterdichtheid en 10 jaar garantie op osmose en kleurechtheid. Wilt u graag meer informatie over het bouwen van een zwembad in uw tuin? Maak dan gebruik van ons online contactformulier.

Een buitenzwembad laten bouwen dat aan de hoogste normen voldoet

Wanneer u een zwembad in de tuin laat aanleggen, wilt u er het liefst lang en zorgeloos van genieten. Daarom worden onze zwembaden vervaardigd van verschillende lagen keramisch composiet. Die leggen de basis voor kleurechtheid, chemische weerstand, krasbestendigheid, bescherming tegen veroudering en afsluiting van grond en grondwater. En door uitstekende isolatie ontstaat er tevens een lager energieverbruik. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten.

Snel en vakkundig aangelegd

Compass Pools geeft graag vorm aan een zwembad in uw tuin. Dat doen we door te werken met deskundige projectadviseurs en bouwkundig- en elektrotechnisch adviseurs die u adviseren over een passend zwembad voor uw tuin, eventueel opgenomen in een compleet tuinplan. Vervolgens wordt uw buitenzwembad in een korte periode door goed opgeleide monteurs vakkundig aangelegd. Zo geniet u in no time van zorgeloos zwemplezier. Heeft u nog vragen over onze producten of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Bel dan nu met 31 (0)73 850 75 45 of stuur een bericht naar info@compasspoolsnederland.nl.