Zoekt u een zwembad leverancier?

Bij Compass Pools kunt u het zwembad van uw dromen kopen

Bent u op zoek naar een zwembad leverancier? Compass Pools is internationaal marktleider in technologisch geavanceerde zwembaden van keramisch composiet. Wij vervaardigen, leveren en plaatsen het zwembad van uw dromen. Jaarlijks bouwen wij meer dan 10.000 zwembaden in onze fabrieken in Europa, de Verenigde Staten en Australië. U kunt bij ons een zwembad kopen in diverse modellen en verschillende kleuren met maar liefst 20 jaar garantie op waterdichtheid, 10 jaar garantie op osmose en 10 jaar garantie op kleurechtheid. Wilt u meer weten over de levering van een luxe privé zwembad? Maak dan nu gebruik van ons contactformulier.

Een zwembad kopen dat aan de hoogste normen voldoet

Als zwembad leverancier garanderen wij dat u bij ons een zwembad koopt van de allerhoogste kwaliteit. Wij bouwen namelijk zwembaden die uit verschillende lagen keramisch composiet zijn opgebouwd. Dit zogeheten monoblock heeft een aantal kenmerken die ervoor zorgen dat uw zwembad aan de hoogste normen voldoet. Zo vormt het composiet de basis voor kleurechtheid, chemische weerstand, krasbestendigheid en bescherming tegen veroudering. Bovendien is elk zwembad goed geïsoleerd, voor een lager energieverbruik en dito energienota. Daarnaast adviseren wij u graag over energiezuinige mogelijkheden voor de verwarming van uw zwembad.

Een droom die uitkomt

Een privé zwembad in uw eigen tuin of zelfs in huis, wie droomt daar nu niet van. Compass Pools kan ervoor zorgen dat die droom uitkomt. Onze adviseurs helpen u dan ook graag met het maken van een keuze voor het juiste type zwembad, eventueel verwerkt in een compleet tuinplan op maat. Vervolgens wordt dit plan snel en vakkundig door onze monteurs uitgevoerd. Dus wilt u ook genieten van jarenlang zorgeloos zwemplezier? U kunt ons telefonisch benaderen op 31 (0)73 850 75 45 en per e-mail via info@compasspoolsnederland.nl.