TECHNIEK – ZWEMBADAFDEKKING

Zwembadafdekking; zorgeloos genieten van uw luxe Compass Pools zwembad

Bescherming, isolatie en veiligheid staan centraal bij een Compass Pools lamellendeck. Deze hoogwaardige zwembadafdekking met een luxe en strakke uitstraling garandeert totale veiligheid voor mens en dier rondom het zwembad in uw tuin en kent vele voordelen.
Een lamellendeck beschermt uw zwemwater tegen zwerfvuil en zorgt voor een optimale energiebesparing op de verwarming van uw zwemwater, waardoor de kosten van uw zwembadverwarming veel lager zullen uitkomen. 


Waterdichte kwaliteiten bij Compass Pools

Het Compass Pools lamellendeck voldoet aan de strengste EU-normen. Zo kan het gewicht van een kind, volwassene of huisdier gemakkelijk gedragen worden. Het uiterst stevige lamellendeck is daarnaast bestand tegen UV-straling en mechanische schade. Door een keuze te maken voor een solar-lamellendeck wordt het zwemwater bovendien extra opgewarmd door de speciale solarafwerking en koelt het zwemwater ’s nachts minder snel af. Een ander groot voordeel van een lamellendeck is dat chloor- en desinfectiemiddelgebruik zal afnemen.

Stijlvolle en luxe afwerking

Een lamellendeck van Compass Pools geeft vorm en kleur aan uw zwembad en bepaalt mede de uitstraling van het ingebouwde zwembad in uw tuin. Door gebruik te maken van een unieke overloopgoot hebben de Compass Pools zwembaden een hogere waterstand waardoor een stijlvol, luxe uitzicht ontstaat op de omringende tuin.
Het Compass Pools lamellendeck wordt volledig geïntegreerd in het zwembad en in de daarvoor bestemde roldeck-nis. De lamellen rollen langs de wieltjes die niet onder het wateroppervlak gemonteerd worden. De aandrijving van de lamellen wordt verzorgd door een hoogwaardige RVS motor die te bedienen is met een afstandsbediening.

Compass Pools tip: Renoveer de oude zwembadafdekking

Heeft u al een ingebouwd zwembad in uw tuin maar is uw zwembadafdekking dringend aan renovatie toe? Doe dan een beroep op een dealer van Compass Pools Nederland. Zij adviseren u graag over de renovatie of over een nieuwe zwembadafdekking die perfect past bij de stijl van uw bad.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan betreft zwembadafdekking, zodat u bespaart op geld, energie én water! Bel of mail ons, of bekijk of download onze brochure!