TECHNIEK – ZWEMBAD AANLEG

Zwembadaanleg in uw tuin zonder zorgen

Compass Pools heeft de drive en passie om dromen waar te maken op het gebied van zwembaden; de mooiste, meest luxe zwembaden van hoge kwaliteit worden door Compass Pools gerealiseerd en ingebouwd. Heeft u na lang wikken en wegen besloten om het zwembad van uw dromen te laten aanleggen in uw tuin, of kiest u toch voor een binnenlocatie? Een Compass Pools-zwembad is dan de juiste keuze. Een breed aanbod aan diverse zwembadmodellen en zwembadkleuren kunnen worden uitgebreid met diverse technische opties, zoals een zelfreinigend systeem, een op maat gemaakte zwembadafdekking of diverse zwembadverwarmingstechnieken.

Compass Pools Nederland beschikt over een netwerk gespecialiseerd in zwembadaanleg van binnen- en buitenzwembaden en werkt met goed opgeleide en deskundige monteurs die zorgen voor een vlekkeloze plaatsing van uw zwembad, zodat uw droom wordt gerealiseerd!


Een eigen zwembad vraagt om voorbereiding

Een goed begin is het halve werk, ook bij het plaatsen van zwembaden! Het aanleggen en inbouwen van een zwembad is specialistisch werk, waarbij een goede basis essentieel is. Compass Pools werkt met ervaren projectadviseurs. Zij maken altijd op voorhand een passende analyse van de wensen, woonomgeving en mogelijkheden. Vervolgens wordt het ontwerp getekend van het gewenste zwembadmodel, eventueel bijgestaan door een bouwkundig- en een elektrotechnisch adviseur.

Zwembadaanleg vergt kennis van zaken

Zwembadaanleg is een vak apart en vraagt om specialistische kennis. Deze kennis beheert iedere dealer van Compass Pools Nederland; zij garanderen in een korte bouwperiode de aanleg van een fantastisch, luxe zwembad volledig naar eigen wensen aangepast! Volgens de regels en normen die van kracht zijn, en zónder zorgen of onaangename verassingen! Compass Pools begeleidt u van A tot Z in de aanleg van uw eigen zwembad in uw tuin, zodat u optimaal kunt genieten van deze luxe!

Compass Pools tip: Laat ook uw tuin aanleggen

De zwembadaanleg van een uniek en luxe zwembad is één ding; de aanleg van een tuin en terras is ook een vak apart! Compass Pools Nederland beschikt over een uitgebreid netwerk van hoveniers en tuinspecialisten, waarmee uw eigen stukje paradijs binnen handbereik te realiseren is! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons, of bekijk of download onze brochure!