SERVICE

Service- & Onderhoudscontracten bij Compass Pools

Compass Pools biedt naast de plaatsing van luxe zwembaden en een hoge kwaliteitsgarantie ook service- en onderhoudscontracten die meer gericht zijn op het voorkomen van storingen, in plaats van het verhelpen ervan.

Aan een auto,  huis of cv-installatie wordt regelmatig een onderhoudsbeurt of keuring uitgevoerd. Echter is het onderhouden van de techniek van een zwembad nog niet altijd een algemeen feit, terwijl met een regelmatige check de levensduur van de techniek en het zwembad wél wordt verlengd! Door een correcte afstelling van de techniek en regelmatige controle wordt energie, en dus geld, bespaard, waarbij een herhaaldelijke check ook een basis is voor veilig en hygiënisch zwemwater.

Het voordeel van het aanschaffen van uw zwembad bij Compass Pools is dat wij tevens het onderhoud, service en de renovatie van zwembaden verzorgen in samenwerking met Aquaprojects. Mocht het zo zijn dat u het onderhoud graag uit handen geeft, dan hebben wij altijd een contract dat bij uw wensen past. Daarnaast is het voor u extra fijn dat u met al uw vragen altijd bij ons terecht kunt, een service die wij onze klanten graag bieden!

 

Wat houdt een Service- en onderhoudscontract bij Compass Pools precies in?

Bij Compass Pools in samenwerking met Aquaprojects bieden wij in principe 3 contracten aan, basis, comfort en exclusief. Bij ieder contract zorgen wij er voor dat uw zwembad zomer- en winterklaar is, bij het comfort contract wordt daar nog één extra afspraak aan toegevoegd waarbij wij de gehele techniek van uw zwembad een onderhoudsbeurt geven. Bij het exclusieve contract zorgen wij er tevens voor dat éénmaal per jaar uw roldecknis grondig gereinigd en het zwembad volledig gestofzuigd wordt. De contracten zijn er om uw volledig te ontzorgen en eventuele storingen te voorkomen.

Indien u geïnteresseerd bent in een dergelijk service- en onderhoudscontract kunt u via info@compasspools.nl meer informatie aanvragen.

Voor meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten kunt u ook een kijkje nemen op onze nieuwe website www.zwembadservice.nl