OVER COMPASS POOLS

 

 

Compass Pools; de meest luxe en hoogwaardige binnen- en buitenzwembaden. Levenslang genieten van uw eigen zwembad in uw tuin!

De specialiteit van Compass Pools is het produceren van hoogwaardige, luxe prefab zwembaden, die geschikt zijn als binnen- en buitenzwembad. Een prefab Compass Pool houdt in dat een zwembad middels een snelle en vlotte installatie in uw tuin wordt ingebouwd. Bij prefab-zwembaden wordt de zogenoemde ‘kuip’ in de fabriek al uit één stuk gevormd, iets wat de installatie en plaatsing niet alleen stukken gemakkelijker maakt maar ook het proces doet versnellen. Want zodra u uw keuze heeft gemaakt, willen wij natuurlijk zo snel mogelijk uw zwembaddroom realiseren!

Compass Pools Nederland is specialist, importeur en leverancier van zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en biedt de beste garanties en kwaliteit op de markt. Middels deze werkwijze, in combinatie met een breed aanbod aan zwembadmodellen en –kleuren, biedt Compass Pools u jarenlang zwemplezier. Door de inbouw van uw zwembad heeft u uw eigen springplank naar sport, spel, ontspanning en luxe!

Met wereldwijd meer dan 70.000 geïnstalleerde zwembaden en ruim 35 jaar ervaring in Australië, Europa en de Verenigde Staten is Compass Pools wereldwijd marktleider in het aanleggen van zwembaden.

Al sinds 1980 maakt Compass Pools gebruik van keramisch composiet materialen in de productie van zwembaden en liep daarmee voorop in de ontwikkelingen. In 1993 resulteerde dit in de uitvinding van een nieuwe, gepatenteerde technologie; het keramische composiet zwembad, voorzien van een Nova™ kleur. Vandaag de dag maakt Compass Pools gebruik van deze technologie om de mooiste 3D kleuren te realiseren in uw eigen zwembad! Talloze zwembadkleuren zijn denkbaar, toepasbaar bij elk zwembadmodel. Een eigen zwembad laten aanleggen in uw tuin en deze een extra luxe uitstraling geven? Kies dan voor de unieke technologie van Compass Pools en maak van uw aangelegde zwembad een echte blikvanger!

Compass Pools is specialist in luxe zwembaden van een hoge kwaliteit. Overtuigd van eigen kwaliteit en hoogwaardige afwerkingen, staat Compass Pools garant voor een luxe zwembad in tuin of binnen locatie. Daarom biedt Compass Pools altijd een unieke garantie van 20 jaar. Zo bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos zwemplezier. Het Compass Pools-team heeft een grote passie voor zwembaden en zorgt met veel enthousiasme telkens weer voor het inbouwen van een zwembad in een tuin!

Nieuwsgierig hoe een Compass Pools zwembad zou passen in uw omgeving? We hebben een app gelanceerd, Compass Pools AR NL, die het mogelijk maakt om een zwembadmodel naar keuze op iedere willekeurige locatie te plaatsen. De app kan gedownload worden via de Apple App Store en is geschikt voor iOS 11.0 of nieuwer.

Heeft u specifieke vragen of wenst u meer informatie over onze producten? Bel of mail Compass Pools, bekijk of download onze brochure. Wij kunnen niet wachten om een luxe Compass Pools zwembad in uw tuin te realiseren!

 

Waarom Compass Pools?

Een zwembad laten aanleggen? De voordelen van een luxe, ingebouwd zwembad van Compass Pools in het kort;  

1.       Uw aangelegde zwembad gaat een leven lang mee
Kleurvast, robuust en bestand tegen osmose (water-infiltratie) in de wanden. De Compass Pools zwembaden krijgt u niet versleten! Sinds 1981 plaatste Compass Pools wereldwijd meer dan 70.000 zwembaden, zowel binnen als buiten. Alle onverwachte (weers-) omstandigheden zijn tijdens de aanleg gepasseerd  en dragen bij aan de ervaring van Compass Pools. Een ingebouwd zwembad van Compass Pools is dus bewezen kwalitatief; drie decennia op de markt, getest en goedgekeurd door ruim 70.000 klanten!

2.       Na één week al een luxe zwembad aangelegd in uw eigen tuin
Omdat de zwembaden van Compass Ceramic Pools in onze fabriek prefab worden geproduceerd, worden ze in één stuk bij u geleverd en kan Compass Pools snel aan de slag met het inbouwen en plaatsen. Binnen één dag is een zwembad ingebouwd in uw tuin, voorzien van de zwembadkleuren naar wens. Vervolgens hoeven alleen de laatste details nog afgewerkt te worden… Compass Pools begeleidt u van uw aankoop en inbouw tot aan uw eerste duik, maar ook daarna staat Compass Pools altijd tot uw beschikking voor advies of hulp!

3.       Een 100% kind-veilige afdekking
Voor alle zwembadmodellen van Compass Pools met een geïntegreerd rolluiksysteem kan de betreffende afdekking tot 100 kg dragen. De speciale rand zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om onder de afdekking te vallen. Veiligheid is het allerbelangrijkste en staat dan ook hoog in het vaandel bij Compass Pools. Met de focus op veiligheid wordt het zwembad in uw tuin ingebouwd, waarbij een warmte-vasthoudende afdekking en helder water extra pluspunten zijn!

4.       Alleen maar voordelen bij een Compass Pools-zwembad
Compass Ceramic Pools maakt prefab zwembaden, een zwembadtype dat bestaat uit één stuk. Een enorm voordeel van deze werkwijze is dat het gebruik van naden en randen overbodig is. De gladde bekleding van deze zwembaden voelt niet alleen zacht aan, maar is ook makkelijker te onderhouden én milieuvriendelijker. Wanneer Compass Pools een zwembad in uw tuin aanlegt, wordt ervoor gezorgd dat bacteriën geen tegelvoegen of kantjes hebben om zich vast te hechten. Hierdoor worden er minder producten verbruikt om het water schoon en helder te houden, en mede door de isolerende materialen van de luxe zwembaden is de bodem altijd een warm oppervlak!

5.       Kies uw perfecte match; een zwembad dat bij u past!
Het is niet altijd gemakkelijk om het perfecte zwembad voor in uw tuin te vinden. Daarom biedt Compass Pools een uitgebreid assortiment voor zwembadmodellen, zwembadkleuren en een breed aanbod aan randstenen. Ieder bad wordt specifiek afgewerkt op de wensen van de klant. Zo creëert u uw perfecte match en kunt u eindeloos genieten van uw eigen zwembad!

6.       ’s Werelds eerste zwembad dat zichzelf reinigt
Dankzij het gladde oppervlak (geen naden) van Compass Ceramic Pools zwembaden is er sprake van minder onderhoudswerk in vergelijking met andere types. Zo is het gebruik van een stofzuiger bij een VANTAGE-systeem (zelfreinigend systeem) overbodig. Compass Pools biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een zelfreinigend systeem in het zwembad, om het onderhoud niet alleen sneller, maar ook gemakkelijker en milieuvriendelijker te maken. Minder tijd besteden aan het onderhoud zorgt ervoor dat u uitgebreider én langer kunt genieten van uw aangelegde zwembad! Door de betere watercirculatie is er tevens minder chloor nodig, iets wat irritatie aan ogen en huid ook ten goede zal komen.