TuinIdee bestaat 25 jaar en Compass Pools viert het feestje mee!

24 Jan 2017 - 15:15

TuinIdee bestaat 25 jaar! Tijd voor een feestje, en tijd om verder te kijken! We vieren het buitenleven. De klimaatbestendige tuin, eten van eigen bodem, uw eigen Compass Pool, de gezonde leefomgeving en het stoere outdoor leven staan centraal. BUITEN met hoofdletters. Laat je inspireren. Bekijk de kleurrijke voorbeeldtuinen, proef het nieuwe seizoen, en laat je verrassen.  Kom, beleef het  buitenleven en vier het feest mee!

Specials
Naast de inspiratietuinen en de drie trendtuinen van Tuinbranche Nederland met handige meeneem-ideeën laten tientallen hoveniers hun vakmanschap zien met prachtige showtuinen. Stuk voor stuk van uitzonderlijke kwaliteit, uniek in Nederland en beoordeeld door een vakjury. De jubileumeditie van Nederlands grootste tuinevent biedt voor ieder wat wils met onder andere TuinIdee Culinair, TuinIdee Exclusief en TuinIdee Outdoor. Nieuw dit jaar is onder andere het Tuinencarnaval. Een must see!

Activiteiten
In het TuinIdee Theater zijn boeiende presentaties van bekende tuinspecialisten zoals in 2016 Jurgen Smit, Romeo Sommers, Angelo Dorny en Rob Verlinden. Het nieuwe programma volgt t.z.t. Voor advies op maat kun je terecht op het spreekuur in het tuinatelier en bij de meer dan 275 exposanten waar je ongetwijfeld ook mooie koopjes kunt doen. Alle informatie vind je op de website van TuinIdee.

Compass Pools
Het Compass Pools team zal u alles vertellen over de nieuwste trends op het gebied van zwembaden en zwembadtechniek. Altijd al gedroomd van uw eigen zwembad in de tuin, sla dan zeker onze stand tijdens TuinIdee 2017 niet over!

 • Openingstijden

  Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
  Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
  Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
  Zondag: 10.00 – 18.00 uur

 • Locatie Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
  Diezekade 2
  5222AK ‘s-Hertogenbosch