Service- en Onderhoudscontracten voor uw zwembad bij Compass Pools

14 Dec 2016 - 10:15

Aan uw auto, huis of cv-installatie laat u regelmatig een onderhoudsbeurt of keuring uitvoeren, echter aan de techniek van uw zwembad onderhoud laten plegen is nog niet een algemeen feit. Terwijl met een regelmatige check de levensduur van uw techniek wordt verlengd en bovendien door een correcte afstelling ervan energie en dus geld bespaard kan worden! Het resultaat is een grotere bedrijfszekerheid en een basis voor veilig en hygiënisch zwemwater.

Het voordeel van het aanschaffen van uw zwembad bij Compass Pools is dat wij tevens het onderhoud, service en de renovatie van zwembaden verzorgen in samenwerking met Aquaprojects. Mocht het zo zijn dat u het onderhoud graag uit handen geeft, dan hebben wij altijd een contract dat bij uw wensen past. Daarnaast is het voor u extra fijn dat u met al uw vragen altijd bij ons terecht kunt, een service die wij onze klanten graag bieden!

Wat houdt een Service- en onderhoudscontract bij Compass Pools precies in?

Bij Compass Pools in samenwerking met Aquaprojects bieden wij in principe 3 contracten aan, basis, comfort en exclusief. Bij ieder contract zorgen wij er voor dat uw zwembad zomer- en winterklaar is, bij het comfort contract wordt daar nog één extra afspraak aan toegevoegd waarbij wij de gehele techniek van uw zwembad een onderhoudsbeurt geven. Bij het exclusieve contract zorgen wij er tevens voor dat éénmaal per jaar uw roldecknis grondig gereinigd en het zwembad volledig gestofzuigd. De contracten zijn er om uw volledig te ontzorgen en eventuele storingen te voorkomen.

Hebben wij uw interesse gewekt en ontvangt u graag meer informatie, stuur ons dan een mail of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)73 850 75 45.