Lente bij Sluistuinen

24 Mar 2017 - 14:30

Ieder jaar zijn er weer nieuwe verrassingen te vinden op locatie Sluistuinen en de lente is een mooi moment om alle laatste ontwikkelingen, producten en trends te presenteren. Dit jaar is Sluistuinen doorgegroeid naar 15 bedrijven die permanent op de prachtige locatie vertegenwoordigd zijn en op zondag 2 April ontvangen deze  bedrijven u graag met wat extra aandacht voor de presentatie  van alle nieuwe producten en diensten.

Sluistuinen heeft zich de afgelopen dertien jaar continu ontwikkeld met de shop in shop formule en dat heeft er toe geleid dat er inmiddels een breed aanbod is die een grote groep vaste klanten bediend. Van tuinontwerp tot de volledige realisatie van een tuin, alle facetten kunnen worden ingevuld met de mooie combinatie van bedrijven. En omdat die bedrijven allemaal unieke producten en diensten aanbieden, is er voor iedereen wel wat te vinden. Van een groot luxe zwembad of handgemaakte  smeedijzeren Poort tot een enkel kruidenplantje of mooie bos bloemen, bij Sluistuinen is het allemaal mogelijk.

Net buiten Alkmaar langs het Noord Hollands kanaal is locatie Sluistuinen gelegen  naast de Sluismolen en de koedijker vlotbrug en via de N9 eenvoudig te bereiken.

Op zondag 2 april van 11.00 tot 17.00 bent u van harte welkom.

Sluistuinen Oude Helderseweg 85 b in Alkmaar www.sluistuinen.nl