Downloads

Catalogus Compass Pools 2018

De catalogus 2018 van Compass Pools laat zien wat er bij ons allemaal mogelijk is op zwembadgebied. De nieuwste ontwikkelingen en alle benodigde informatie vindt u in deze brochure. Alleen beschikbaar in het Engelstalig.

Factsheet Da-gen waterbehandeling

Met de Dryden Aqua Generator (DA-GEN) wordt ook deze behoefte ingevuld. De DA-GEN is een Hydrolyse apparaat waarmee eveneens vrije radicalen worden aangemaakt. Deze vrije radicalen hebben een zeer sterk oxiderende vermogen, zonder dat er desinfectie bijproducten ontstaan.

Factsheet Daisy waterbehandeling

DAISY staat voor Dryden Aqua Integrated System, Het is een doordachte samenwerking van diverse producten dat uniek is in samenstelling en eigenschappen. Het DAISY systeem is DE oplossing voor kristalhelder en gezond water, gezonde lucht en dat alles met een minimale chloorbehoefte en tegen een zo laag
mogelijke operationele kosten.

Brochure Compass Pools warmtepomp Inverter-min

De full inverter warmtepomp is voorzien van de allernieuwste techniek op het gebied van warmtepompen, compressoren en ventilatoren in combinatie met de laatste nieuwe intelligente regeltechnieken. De full inverter warmtepomp combineert intelligente software met een continu en optimaal rendement.

Brochure Compass Pools warmtepomp Eco-min

De energy ECO warmtepomp is in het marktsegment voor buitenzwembaden tot circa 50m3 een product met unieke eigenschappen en een zeer hoge kwaliteit.

Brochure Compass Pools 2016/2017

We hebben weer een super mooie brochure voor u in elkaar gezet! De mooiste sfeerimpressies en natuurlijk een hoop nuttige informatie voor u als toekomstig Compass Pools bezitter.

Algemene leveringsvoorwaarden Compass Pools

Download hier de algemene leveringsvoorwaarden van Compass Pools Nederland B.V.

Catalogus Compass Pools 2016

De catalogus van Compass Pools laat goed zien wat er allemaal mogelijk is op zwembadgebied. Alle benodigde informatie en de nieuwste ontwikkelingen vindt u in deze brochure.

Download hier de catalogus

Compass Pools App for iPad

Download nu de Compass Pools App voor uw iPad en maak kennis met de modellen, kleuren, technieken en vele andere interessante mogelijkheden voor uw Compass Pools zwembad. Alle benodigde informatie op uw eigen iPad!

Download hier de app