Downloads

Factsheet Da-gen waterbehandeling

Met de Dryden Aqua Generator (DA-GEN) wordt ook deze behoefte ingevuld. De DA-GEN is een Hydrolyse apparaat waarmee eveneens vrije radicalen worden aangemaakt. Deze vrije radicalen hebben een zeer sterk oxiderende vermogen, zonder dat er desinfectie bijproducten ontstaan.

Factsheet Daisy waterbehandeling

DAISY staat voor Dryden Aqua Integrated System, Het is een doordachte samenwerking van diverse producten dat uniek is in samenstelling en eigenschappen. Het DAISY systeem is DE oplossing voor kristalhelder en gezond water, gezonde lucht en dat alles met een minimale chloorbehoefte en tegen een zo laag
mogelijke operationele kosten.

Brochure Compass Pools warmtepomp Inverter-min

De full inverter warmtepomp is voorzien van de allernieuwste techniek op het gebied van warmtepompen, compressoren en ventilatoren in combinatie met de laatste nieuwe intelligente regeltechnieken. De full inverter warmtepomp combineert intelligente software met een continu en optimaal rendement.

Brochure Compass Pools warmtepomp Eco-min

De energy ECO warmtepomp is in het marktsegment voor buitenzwembaden tot circa 50m3 een product met unieke eigenschappen en een zeer hoge kwaliteit.

Brochure Compass Pools 2016/2017

We hebben weer een super mooie brochure voor u in elkaar gezet! De mooiste sfeerimpressies en natuurlijk een hoop nuttige informatie voor u als toekomstig Compass Pools bezitter.

Algemene leveringsvoorwaarden Compass Pools

Download hier de algemene leveringsvoorwaarden van Compass Pools Nederland B.V.

Catalogus Compass Pools 2016

De catalogus van Compass Pools laat goed zien wat er allemaal mogelijk is op zwembadgebied. Alle benodigde informatie en de nieuwste ontwikkelingen vindt u in deze brochure.

Download hier de catalogus

Compass Pools App for iPad

Download nu de Compass Pools App voor uw iPad en maak kennis met de modellen, kleuren, technieken en vele andere interessante mogelijkheden voor uw Compass Pools zwembad. Alle benodigde informatie op uw eigen iPad!

Download hier de app

Brochure 2014 / 2015

Wilt u meer informatie over de zwembaden van Compass Pools? Download dan hieronder onze brochure met de modellen van 2014 / 2015. Alle benodigde informatie zult u in deze brochure terug vinden. Heeft nu nog vragen of wilt u naar aanleiding van deze brochure een afspraak maken? Neem gerust contact op, wij staan voor u klaar.