Bloem & Tuin 13 juli t/m 22 juli 2018

01 Feb 2018 - 13:15

Compass Pools Nederland en Stoop Tuinen staan dit jaar op de 25ste editie van het internationale tuinevenement Bloem & Tuin. Kronkelige bospaden, groene tuinen, geurende bloemen, zoemende beestjes en mooie open plekken vormen het prachtige decor van het evenement; Bloem & Tuin in Nuenen. In het bosrijke gebied op Landgoed Gulberg viert Bloem & Tuin dit jaar zijn 25ste editie van vrijdag 13 juli t/m zondag 22 juli 2018. Een looproute door het bos over schitterende wandelpaden, leidt u langs de nieuwste trends, exotische bloemen en planten, fantastische tuinontwerpen, kunst en design en verschillende workshops. 

Bloem & Tuin is uitgegroeid tot het grootste en kleurrijkste openlucht evenement van de Benelux. Bloemen, planten, tuinontwerpen, meubels en design; Onderweg is alles op tuingebied is te bewonderen op Bloem & Tuin.

Voor wie?

Bloem & Tuin is geschikt voor iedereen die houdt van de buitenlucht en zich wil laten verrassen door de meest uiteenlopende kleurenpracht. Tuinfanatiekelingen en tuinliefhebbers kunnen genieten van de vele specialisten met tips, presentaties, voorbeelden, kwekers en demonstraties.
Ook voor gezinnen is bloem & Tuin een leuk, gezellig en betaalbaar dagje uit. Zo is de entree voor kinderen tot en met 14 jaar GRATIS en zijn er verschillende speelmogelijkheden, een leuke wandelroute door het bos, workshops en zijn er allerlei hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Tuinen

Laat u verrassen bij het zien van de diverse modeltuinen en vijvers. Vraag advies, laat u inspireren voor uw eigen tuinontwerp en aanleg. De exposanten zullen u laten zien hoe u met creativiteit verbazingwekkende resultaten kunt boeken in uw eigen tuin.

Bloemen en Planten

Ieder jaar zijn er diverse kwekers uit Europa die hun planten en hun kennis presenteren bij Bloem & Tuin. Deze internationale kwekers zijn ware specialisten op hun vakgebied.
Zo zijn er specialisten die alles weten over lavendels, buxussen, salvia’s, kruiden, hosta’s, siergrassen, rozen, kuipplanten, hortensia’s, Japanse esdoorns, palmen, bamboe, agapanthussen, wilgen, clematissen, fruitbomen en nog veel meer.

High Tech & Design

Dankzij nieuwe technologieën zijn er steeds meer activiteiten in uw tuin mogelijk, zoals internetten en tv kijken in uw jacuzzi of juist een strakke onderhoudsvrije tuin met automatische tuinsproeiers en verlichting op zonne-energie.
Daarnaast laat Bloem & Tuin zien hoe uw tuin met mooie kunst, strak design en tuinaccessoires de persoonlijkheid kan krijgen die bij u past.
En heeft u een balkon? Ook daar treft u veel inspiratie voor aan.

 

Buitenleven

Buiten is het nieuwe binnen. Niet alleen bij mooi weer, maar alle jaargetijden wordt het buitenleven steeds belangrijker. Tuinen worden met behulp van kacheltjes, fijne loungesets en moderne tuindecoraties omgetoverd tot schitterende paradijsjes.
Bloem & Tuin laat zien hoe werk, hobby en ontspanning in uw tuin samen kan komen.

Activiteiten voor kinderen

Voor gezinnen is Bloem & Tuin genieten, voor zowel jong als oud. Voor kinderen zijn er speelmogelijkheden, een leuke wandelroute en een leuke workshop.
Kinderen tot en met 14 jaar zijn gratis welkom.

Toegankelijkheid

Bloem & Tuin vindt plaats in een bosgebied. De looppaden zijn bestrooid met speciale langere houtschaafsels waardoor het ook toegankelijk is voor een rolstoel. Met een elektrische rolstoel of scootmobiel is het prima begaanbaar. Een handbewogen rolstoel heeft wel wat hulp nodig.

Bij de entree staan een aantal rolstoelen waar u gratis gebruik van mag maken.
Voor meer informatie kijk bij contact & route.
Bloem & Tuin is goed te bereiken met het openbaar vervoer, auto of fiets.
We hopen u te zien tussen 13 juli en zondag 22 juli 2018.
Dagelijks zijn wij open van 10:00 tot 18:00.